het internetportaal voor de bouwsector
BouwDocu

Zoek

Search
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share
  Nieuws  

Een nieuwe generatie Dorma SVP veiligheidssloten

 
  Abonneren op nieuwsbrief  7 jul 2017

DORMA SVP veiligheidssloten. Bescherming aan beide zijden van de deur.
DORMA SVP veiligheidssloten. Bescherming aan beide zijden van de deur.

EEN NIEUWE GENERATIE DORMA SVP VEILIGHEIDSSLOTEN

Veilig vanaf de buitenzijde en een onbelemmerde doorgang vanaf binnen

Gebouwen bieden bescherming tegen regen, warmte en koude en bezorgen ons een gevoel van veiligheid. Echter bij onvoorziene gebeurtenissen moet het steeds mogelijk zijn om het gebouw onmiddellijk en zo snel mogelijk te kunnen verlaten. Vluchtdeuren moeten tegenovergestelde taken gelijktijdig uitvoeren: enerzijds moet de deur dag in dag uit het binnenkomen van ongewenste bezoekers verhinderen en anderzijds in noodgevallen de vluchtweg van binnen naar buiten garanderen. Deze combinatie van toegangscontrole en een veilige nooduitgang kan gerealiseerd worden met passende toegangsoplossingen op deuren. Het resultaat: de bescherming van mensenlevens in het geval van een noodsituatie en de dagelijkse bescherming van de eigendommen. Geïntegreerde beveiligingsproducten, zoals de SVP veiligheidssloten en de M-SVP meerpunts-veiligheidssloten uit de nieuwe generatie SVP-sloten van DORMA bieden een ideale oplossing voor de beveiliging van vluchtdeuren, zelfs voor brand- en rookwerende deuren.

Dankzij de vluchtwegfunctie kan de deur altijd middels de deurkruk of het paniekbeslag (paniekbaar) geopend worden in de vluchtweg richting. Nadat de deur is dicht gegaan zal het SVP-slot deze automatisch en veilig op 2 punten vergrendelen, waardoor voldaan wordt aan de veiligheidseisen van de verzekeraar van gebouwen en onroerende goederen. Een geautoriseerde toegang is toegestaan met behulp van een sleutel of toegangscontrole badge.

Door de terechte toenemende belangstelling in deze veiligheidsaspecten en een minimale probleemloze installatie is er meer en meer vraag naar innovatieve oplossingen, in het bijzonder wanneer het gaat om bestaande situaties.

Het nieuwe paniekslot SVP 7000 Air maakt een eenvoudige installatie mogelijk in gebouwen waar een meer ingrijpende na-installatie (bekabeling) niet altijd mogelijk is. Uitgerust met een geïntegreerde batterij en afstandsbediening kan de deur draadloos vergrendeld en ontgrendeld worden. Door het combineren van vluchtweg beveiligingssloten met een toegangscontrolesysteem, zoals codepaneel of wandlezer, wordt de veiligheid, de beveiliging en het comfort in zowel particuliere als commerciële gebouwen op een aanzienlijk hoger niveau gebracht.

URL:
http://www.dorma.com/nl/nl/nieuws-evenementen/productnieuws/nieuwe-producten/dorma-svp-next-generation.html

Vraag informatie aan van DORMA Nederland BV
 
Om meer informatie aan te vragen van DORMA Nederland BV kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis 2-maandelijkse BouwDocu nieuwsbrief.  
     
 
 


Zie voor alternatieve termen en overige relevante zoekbegrippen de volgende voorbeelden:

D11/ - Deuronderdelen
D181 - Hang-en sluitwerk voor deuren
D1811 - Draai- en scharnierwerk voor deuren
D1812 - Schuifwerk voor deuren
D1815 - Sluitwerk voor deuren
D1816 - Deurdrangers
D182 - Hang- en sluitwerk voor ramen
D186 - Sloten voor toegangen
D187 - Deurkrukken, knoppen, hendels, veiligheidsstangen voor toegangen