het internetportaal voor de bouwsector
BouwDocu

Zoek

Search
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share
  Nieuws  

Toenemende toepassing van verwarmend IQ-Glas® in houten woningen

 
  Abonneren op nieuwsbrief  27 sep 2017

Toenemende toepassing van verwarmend IQ-Glas® in houten woningen

Het aantal houten duurzame woningen, al dan niet met de bekende Finse methode van logstapelbouw woningen, neemt gestaag toe, ook in Nederland. Daarbij wordt steeds meer verwarmend IQ-Glas® als verwarmingssysteem aangewend, vaak in combinatie met zonnepanelen.

De hoofdredenen zijn dat men geen gas meer wil gebruiken en dat men geen relatief kostbare, technische installaties hoeft aan te schaffen. Het verwarmende IQ-Glas® is namelijk de hoofdverwarming en vraagt enkel elektriciteit (230V). De ruit als radiator!

Tevens voorkomt men hiermee het koudeval probleem bij wat grotere glasoppervlaktes, hetgeen met geen enkel ander verwarmingssysteem goed opgelost kan worden. Logisch dat IQ-Glas® als oplossing in deze situaties veelvuldig wordt toegepast en een groot deel van de omzet genereert.

Foto: Henk Rus

Foto: Henk Rus

Het verwarmende IQ-Glas® dat aangename infrarood stralingswarmte uitstraalt, geeft een extra dimensie aan het comfortabele gevoel dat leven in een houten woning toch al kenmerkt. Tevens kan door de grote(-re) glaswand, geprofiteerd worden van extra veel zonnewarmte.

Omdat het verwarmende IQ-Glas® ook gecombineerd kan worden met de energie uit zonnepanelen, is het gebruik van fossiele energie niet meer nodig en draagt deze toepassing bij aan een uiterst duurzame en milieuvriendelijke woning.

Houtbouw en het verwarmende IQ-Glas® van High Tech Glas: een glasheldere, duurzame , ijzersterke combinatie en dito oplossing. Wie gunt zich dat niet?

URL:
http://hightechglas.nl/

Vraag informatie aan van High Tech Glas
 
Om meer informatie aan te vragen van High Tech Glas kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis 2-maandelijkse BouwDocu nieuwsbrief.  
     
 
 


Zie voor alternatieve termen en overige relevante zoekbegrippen de volgende voorbeelden:

D13 - Ramen
F5214 - Glasplaten
L2241 - Verwarmingsplaten
R391 - Woningen